Харків’янка передала своє волосся дівчинці, яка страждає алопецією

Харків’янка Емілія подарувала своє волосся дівчинці, у якої була діагностована алопеція. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла мама юної дарувальниці, директор благодійного фонду розвитку кардіохірургії та нейрохірургії Кіра Джафарова.

Харків’яни допомогли кур’єру, який їздив на велосипеді дочки

“Завжди, коли хочеш зробити щось добре та хороше, нетерпіння не дає спокою. З рудих кісок нашої Емілії була виготовлена ​​система заміщення волосся та встановлена ​​дівчинці, яка страждає алопецією. Вони майже однолітки. Обидві тонко відчувають і розумні не по роках”, – написала Кіра Джафарова.

Нагадаємо, Емілія прийняла рішення подарувати своє волосся ще в лютому минулого року. Для цього до Харкова прибули фахівці з італійської компанії Cesare Ragazzi Laboratories. Разом зі співробітниками Інституту трихології вони створили систему заміщення, після чого провели естетичне протезування. Однак через коронавірус процес затягнувся на 1,5 року.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі