Харків’янка скаржиться на терор і переслідування з боку колишнього хлопця

У поліції заяви дівчини ігнорують. Про це повідомляють “Факти“.

За інформацією ЗМІ, 22-річна Софія Шнайдерман почала зустрічатися з майбутнім переслідувачем у 2019 році. Молодий чоловік був на три роки старший і теж навчався в медичному ЗВО. За словами харків’янки, хлопець красиво залицявся до неї, але незабаром став примхливим і надто наполегливим. Після смерті кішки Софія вирішила не відзначати Новий рік. Її хлопець відреагував на це істерикою – і дівчина вирішила припинити стосунки. Спочатку ексбойференд намагався тиснути на жалість, а після перейшов до погроз.

Сталкер з Харкова два роки переслідував співачку: Соловій розповіла подробиці

“Він розсилав мені повідомлення з незнайомих акаунтів. Надіслав огидний фотоколаж: моє фото з чоловічими статевими органами. Там же було моє прізвище та загроза, що”мене зґвалтують і вб’ють”. Потім з’явився ще один акаунт з ім’ям Люцифер. Він писав, що цілодобово за мною стежить і буде мстити”, – розповіла харків’янка.

Сталкер постійно стежив за Софією, знав про її переміщеннях і стежив за сім’єю. Через годину в під’їзді дівчини пролунав вибух, пізніше – ще один, але вже біля будинку бабусі жертви. Сталкер навіть викопав труп померлої кішки та надіслав його фото жертві. Ще однією розвагою переслідувача стало оформлення кредитів і покупок на ім’я екскоханої та її сім’ї.

“Зараз моє життя і життя моєї сім’ї перетворилося на пекло. Ми не можемо спокійно виходити з дому. Найбільше боюся, що він втілить всі свої погрози в життя”, – каже дівчина.

У Харкові чоловік з проблемами психіки погрожував підірвати газопровід

Софія написала 16 заяв у поліцію, проте всі вони залишилися без уваги. Домогтися відкриття кримінального провадження за фактом вибуху та втручання в особисте життя Шнайдерман вдалося лише через суд. Однак і це не допомогло зрушити справу з мертвої точки, нарікає дівчина. У поліції ж запевняють: все робили правильно.

“Кримінальне провадження довго не відкривалося, тому що не було очевидних ознак кримінального правопорушення, – повідомила прессекретар райуправління поліції №2 Евеліна Черепахіна. – Фактів, які вказували б на те, що все це робить саме колишній хлопець потерпілої, у слідства поки немає”.

Журналістам СТБ вдалося зловити колишнього хлопця Софії на вулиці, проте він заявив, що нічого не знає про те, що відбувається.

Коментарі