“Хочу, щоб його посадили довічно”, – мама вбитої шестирічної дівчинки про підозрюваного

Мешканка Харківської області Тетяна Третяк, чию доньку жорстоко вбили, розповіла, що незгодна з можливим покаранням підозрюваному. Жінка вважає, що підлітка необхідно довічно позбавити волі. Про це вона повідомила журналістам видання “Суспільне Харків“.

Зниклу під Харковом шестирічну дівчинку знайшли мертвою

Нагадаємо, вчора силовики передали в суд обвинувальний акт у справі про вбивство шестирічної Мирослави Третяк. Однак через вік фігуранту не грозить позбавлення волі. У разі, якщо 13-річного Богдана Ф. визнають винним, його можуть помістити в спецшколу. Мама вбитої дівчинки не згодна з можливим вердиктом.

“Хочу, щоб його покарали так, як він мою дитину покарав невідомо за що. Її не було за що карати. Але познущався він над нею сильно. Розумієте, я зараз цей біль переживаю … Я хочу, щоб його посадили довічно, щоб він звідти взагалі не вийшов”, – розповіла жінка.

За словами матері, вона кожен день згадує свою дочку – про Мирославу постійно нагадують фотографії, її іграшки та речі. Що ж стосується матері підозрюваного, то зараз вона знаходиться під охороною, оскільки правоохоронці бояться самосуду з боку місцевих жителів.

 

“Міг помститися за цькування”: місцеві жителі озвучили версію вбивства в Старому Салтові

Відзначимо, що в справі було кілька фактів, що не сходилися. Родичі підлітка заявляли, що разом з ним і Мирославою був ще один дорослий чоловік. Однак слідчі спростували цю версію. При цьому інформація, озвучена поліцією, неодноразово змінювалася. Спочатку озвучувалася версія, що хлопець був п’яний, але потім вона не підтвердилася. Вчора в обласному управлінні Нацполіції заявили, що підлітку інкримінують вбивство і зґвалтування, проте потім новина була видалена з офіційного сайту “главку”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі