Ховав канабіс у бороді: під Харковом засудили чоловіка, який перевозив наркотики

Дергачівський районний суд Харківської області виніс вердикт у справі про спробу перевезти через кордон наркотики. Чоловік повністю визнав свою провину і розкаявся. Про це повідомили в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

У Харкові патрульні знайшли наркотики у підозрюваного в пограбуванні

Нагадаємо, інцидент на пункті пропуску “Гоптівка” стався в липні нинішнього року. Під час перевірки автобуса, що їхав у РФ, службовий собака відреагував на одного з пасажирів. Чоловік сховав у своїй бороді згорток з кількома грамами канабісу.

Під час судового розгляду з’ясувалося, що фігурант купив наркотики в Києві та віз їх до Ростова-на-Дону, де планував вжити. Суд врахував молодий вік і позитивні характеристики мандрівника, тому обмежився п’ятьма роками позбавлення волі з трирічним випробувальним терміном.

256515229_2706267853006738_7129706701026013513_n.jpg

Фото: Східне регіональне управління ДПСУ

Нагадаємо, раніше на кордоні з Молдовою знайшли нелегальний двокілометровий “спиртопровід”. Трубопровід пролягав від держкордону під водою до одного з приватних будинків у селі Павлівка Роздільнянського району, повідомляє Держприкордонслужба України. Крім цього, під час перевірки приміщення правоохоронці виявили дві порожні місткості об’ємом по 2000 л кожна для можливого зберігання незаконно переправленої рідини.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі