Іноземець побив двох хлопців і порізав одному з них горло: суд виніс вирок

Московський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про напад на двох хлопців. Інцидент стався десять років тому, проте служителі Феміди винесли рішення тільки зараз. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Обстріл маршруток у Харкові кваліфікували як хуліганство

Конфлікт стався 6 листопада 2011 року. П’яний громадянин Грузії обклав нецензурною лайкою двох неповнолітніх і вдарив одного з них. Потім зловмисник дістав ніж і по черзі провів їм по горлу жертв. У одного з постраждалих залишився поріз.

В ході розгляду іноземець повністю визнав провину і розповів, що відшкодував потерпілому збитки. На місце події ні міліцію, ні швидку допомогу не викликали. До правоохоронців звернулася мати підлітка, яка помітила поріз на шиї сина.

Поліція затримала грабіжника, який порізав жінку та скоїв понад 20 крадіжок

За хуліганство із застосуванням зброї суд засудив фігуранта до року, чотирьох місяців і 28 днів позбавлення волі. В термін покарання йому зарахували час, проведений у СІЗО в 2014 році. У підсумку чоловіка відпустили на свободу. Вердикт може бути оскаржений у Харківському апеляційному суді.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі