Йшла босоніж по льоду: стали відомі подробиці про дівчину, яка “гуляла” по Салтівці

У Харкові зняли на відео дівчину, яка в мінусову температуру йшла босоніж і з голими ногами. Інцидент стався на проспекті Ювілейному. Відеозапис, зроблений якимсь молодим чоловіком і його подругою, опублікували міські Telegram-канали.

У Харкові напівоголений священник розгулював по під’їзду і “хрестив” квартири

На записі видно, як харків’янка йде до”Аптеки 911″. Автор припустив, що дівчина може страждати психічним захворюванням, проте більшість користувачів не погодилися з ним. Вони звинуватили хлопця в байдужості та залишенні людини в небезпеці.

У пресслужбі обласного управління патрульної поліції нам повідомили, що викликів з приводу дівчини з проспекту Ювілейного не надходило.

Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів, що о 09:54 бригада виїжджала за вказаною адресою. На місці виявили дівчину у віці близько 30 років, яка агресивно поводилася і була в стані наркотичного сп’яніння. Слідів переохолодження у неї не було, для надання допомоги пацієнтку відвезли в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі