Кабмін погодив кандидата на посаду губернатора Харківської області

Новим керівником Харківської облдержадміністрації може стати Олег Синегубов. Його кандидатуру сьогодні погодили на засіданні Кабінету Міністрів України. Тепер указ має підписати президент України Володимир Зеленський. До останнього часу Олег Синегубов керував Полтавською ОДА.

Новопризначений губернатор народився 10 серпня 1983 року в Харкові. У 2004 році закінчив Національний університет внутрішніх справ. Має ступінь доктора юридичних наук, вчене звання – доцент.

У 2000-2008 роках Синегубов служив в органах внутрішніх справ. З 2008 по 2019 рік працював на різних посадах в Харківському національному університеті внутрішніх справ: був старшим викладачем, доцентом, заступником декана та деканом факультету права і масових комунікацій. У 2012-2014 роках Синегубов був помічником на громадських засадах народного депутата від Партії регіонів Ірини Бережної. У червні 2019 року — довіреною особою кандидата від партії “Слуга народу” Олексія Красова. У листопаді того ж року президент Володимир Зеленський призначив Синегубова головою Полтавської облдержадміністрації.

У Харківській області заступник губернатора пішов у відпустку та чекає призначення нового голови ОДА

Нагадаємо, після того, як 11 серпня президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Айни Тимчук з посади голови Харківської обласної державної адміністрації, обов’язки губернатора тимчасово виконує заступник голови ХОДА Олександр Скакун.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі