Катував свою сім’ю через зірвані персики: поліція затримала 46-річного чоловіка (Фото)

На території Чернігівської області поліція здійснила затримання 46-річного чоловіка, який підозрюється у жорстокому катуванні своєї співмешканки, а також двох дітей віком 12 та 11 років. Приводом до жахливих вчинків стало зірвані з сусідського дерева чотири персики дітьми, що спровокувало нетверезого “батька” до знущань та насильства.

Нетверезий чоловік побив своїх дітей та дружину, після чого утримував їх у замкненій кімнаті й тиждень продовжував жорстоко катувати. Зловмисник обрізав їм волосся та відібрав мобільні телефони, щоб вони не змогли викликати допомогу. Протягом всього цього періоду він перебував у нетверезому стані.

Чоловікові повідомили про підозру у катуванні дітей співмешканки

Жінці вдалося сховатися та після тижня втекти, звернувшись до фельдшера, який викликав правоохоронців. Потерпілих госпіталізували, а зловмисника затримали.

Наразі слідчі поліції кваліфікують дії зловмисника за частиною 1 статті 127 Кримінального кодексу України (катування), за якою йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Під час досудового розслідування можуть бути розглянуті додаткові правові кваліфікації дій правопорушника.

Коментарі