Конфлікт у підвалі: під Харковом чоловік намагався підпалити жінок на очах у дітей

Інцидент трапився у селі Руська Лозова у квітні, коли населений пункт був окупований російськими військовими. Як повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури, 30-річний чоловік разом з іншими односельчанами ховався від обстрілів окупантів у підвалі будинку. Але жити по-мирному він не захотів.

На Харківщині звільнили п’ятьох підлітків, яких рашисти тиждень утримували у підвалі (Фото)

Ввечері двоє жінок готували смажену картоплю своїм дітям. Чоловік зайшов до їх кімнати у підвалі і почав кричати, що йому не подобається запах їжі.  Під час сварки він схопив каністру з бензином та облив жінок. Паливо також потрапило і на інших людей, які стоїли поруч. І це все він робив цінічно при маленьких дітях. 

На крики прибігли люди та зупинили зловмисника, коли він вже був готовий кинути у жінок запалений сірник. Сусіди зупинили його та вивели на вулицю. Чоловік, злякавшись відповідальності, одразу втік, але згодом був затриманий правоохоронцями. 

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Перевіряється факт причетності зловмисника до співпраці з окупантами. Прокурори направили до Дергачівського райсуду обвинувальний акт за фактом замаху на умисне вбивство декількох осіб.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі