Кортеж Харківського мільйонера збив на смерть людину — ЗМІ

Інцидент стався на Чугуївській трасі. Як повідомили 10 лютого в Головному управлінні Національної поліції в Харківській області, аварія сталася напередодні близько 22:55.

За попередніми даними правоохоронців, невстановлений автомобіль, який рухався з боку Чугуєва в напрямку Харкова, збив пішохода. Чоловік, якому на вигляд близько 30-40 років, помер на місці події. Його особу, а також особу зловмисника встановлюють.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення.

Пізніше в ЗМІ з’явилася інформація, що на місці аварії виявили номерний знак з цифрами 0018. Як повідомляє видання “Українська правда”, авто з такими ж номерами належить бізнесменові Олександру Ярославському, а саме ДТП нібито сталося недалеко від села Мартова, де у мільйонера є будинок. У поліції цю інформацію поки не коментують.

Олександр Ярославський на тлі авто

Newsroom намагався зв’язатися з пресслужбою самого Олександра Ярославського, проте там поки не відповідають.

Раніше Олександр Ярославський опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, як він скупався в Печенізькому водосховищі. Бізнесмен та президент харківського ФК “Металіст” занурюється в селі Мартова, де знаходиться його садиба.

Коментарі