Курйозний виклик: харків’янка викликала поліцію після втечі кавалера (Відео)

Харківські правоохоронці прийняли незвичайний виклик від 33-річної жінки, яка поскаржилася, що її новий знайомий поспішно зник після інтиму. Як розповіли Newsroom в пресслужбі патрульної поліції, правоохоронці вислухали скаргу та навіть викликали слідчо-оперативну групу.

33-річна жінка запевняє, що інтим був за обопільною згодою. Під час нетривалого знайомства вона встигла полюбити кавалера, а той зник у невідомому напрямку.

Відповідне відео опублікували користувачі соціальних мереж. У ролику жінка розповідає, що викликала поліцію, щоб знайти випадкового знайомого. За її словами, чоловік купив їй каву, сигарети, крем для обличчя, а після орального сексу втік. Поліцію вона викликала нібито в помсту.

У патрульній поліції Харкова Newsroom підтвердили, що отримували такий виклик. Після спілкування з харків’янкою, патрульні викликали слідчо-оперативну групу, співробітники якої вже встановлювали всі обставини події.

 

У Харкові жінка прокотилася на собачій упряжці (Відео)

Раніше в Харкові іноземець втік із зали суду. 47-річного громадянина Туреччини Димерала Незаметтіма  підозрюють у шахрайстві. Як розповіли в поліції, суд на площі Героїв Небесної Сотні обирав запобіжний захід іноземцю. Коли служителі Феміди прийняли рішення відправити чоловіка під арешт, фігурант вибіг на вулицю, сів в автомобіль та зник.

Коментарі