Ліцензійні букмекери в Україні: короткий огляд Паріматч та VBET

Інтерес до беттингу в Україні постійно зростає. Відповідальні гравці обирають букмекерські контори з ліцензією, причому конкретний вибір робиться з огляду на те, яке місце займають букмекери в рейтингу професійних експертів.

Як складається рейтинг ліцензійних букмекерів

Оцінка передбачає використання кількох десятків критеріїв, але є кілька основних, за якими оцінюються всі букмекери у рейтингу:

  • надійність та безпека – оскільки ставки передбачають фінансові операції, дуже важливо, щоб усі дані були захищені;
  • ширина розпису, лінії, маржа – все це безпосередньо впливає на ймовірність виграшу та його розмір;
  • лайв-сервіси – дуже багато беттерів люблять робити ставки саме в лайві, тому вибирають букмекерів, які пропонують їм зручні інструменти для цього.

Одним із основних критеріїв, які впливають на позицію букмекерської контори у рейтингу, є простота оформлення та отримання виплат. Крім того, експертами також розглядаються відгуки гравців, які співпрацювали з перевіреними конторами. 

“Паріматч” – перший ліцензійний букмекер України

Головний офіс букмекера знаходиться у Києві. Він має саме українську ліцензію на азартну діяльність. Рекламна стратегія також розрахована переважно на українських беттерів. Букмекер спонсорує кілька футбольних клубів, серед яких “Шахтар”, Суперлігу у баскетболі, а також популярних блогерів та ютуберів.

Сайт букмекерської контори відрізняється зручністю, коефіцієнти гравцям пропонуються високі, а ставки різноманітні. У БК є мобільний додаток, не тільки комфортний, а й швидкий. Ставки можна робити з платіжних карток Visa, MasterCard, а також за допомогою Google Pay. Поповнити рахунок можна мінімально на 50 гривень, а зняти – щонайменше сто. За виведення з беттера візьмуть комісію, яка в середньому становитиме 1-1,5%.

Парі укладаються на події різних масштабів, на сайті можна знайти професійну аналітику, переглянути статистику подій, які вже пройшли.

VBET – цікавий букмекер з якісним продуктом

Букмекерська контора VBET – це досить велика лінія з різними видами спорту. Сайт дійсно зручно користуватися завдяки зрозумілому інтерфейсу. Користувачів приваблюють і високі множники.

Це зарубіжний букмекер, який має київський офіс. 2022 року букмекер оформив українську ліцензію. Ігровий рахунок можна вести у різних валютах, у тому числі й у гривні. Мінімальна сума поповнення – 10 гривень, стільки ж можна й вивести з депозиту, а мінімальна ставка – 5 гривень. За те, щоб вивести виграш, не потрібно платити комісію.

Рейтинг – це інформація для роздумів, вибір гравець робить самостійно.

Теги:

Коментарі