Масштабна аварія центрі Харкова: без опалення тимчасово залишилися понад 40 будинків

Відключення пов’язані з аварією на трубопроводі на вулиці Каразіна, 4. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі КП “Харківські теплові мережі”.

Суд стягнув з депутата від “Блоку Кернеса” 13,5 тисяч гривень боргу за опалення

За інформацією комунальників, в зону відключення потрапили 42 житлових будинки в Київському районі. Зараз працівники КП займаються усуненням неполадок. Відновити подачу тепла планують сьогодні з 20:00.

З труби валила пара: у Харкові на ТЕЦ-3 стався збій

Нагадаємо, раніше в Харківській області оголосили ціну на газ до квітня 2022 року. Компанія “Харківгаззбут” не планує змінювати діючий тариф для споживачів до кінця опалювального сезону. Зараз всі побутові клієнти переведені на річний тариф, але також можуть скористатися послугою “рівномірний платіж”. У компанії розповіли, що до кінця опалювального сезону оплата становитиме 7,99 гривні за кубометр.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі