Мати 16-річного Миколи Харківського повернулася в Україну та дала свідчення – ЗМІ

Керівник прокуратури в Харківській області Олександр Фільчаков повідомив, що у справі про смертельну аварію на проспекті Гагаріна допитали матір підлітка. Днями Марина Дегтяр повернулася з Німеччини та 24 листопада дала свідчення правоохоронцям. Про це повідомляє “Суспільне“.

Деталі Фільчаков розкривати не став, зазначивши, що досудове розслідування ще триває та протягом місяця-двох справу планують передати до суду.

“Приймемо будь-яке рішення суду”, – мати Миколи Харківського поспілкувалася з журналістами

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської сталася смертельна ДТП. 16-річний водій Infiniti проїхав на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці аварії. Також важкі травми отримали троє пасажирів Infiniti – їх госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”). 16-річного водія Infiniti Миколу Харківського затримали, йому загрожує до восьми років в’язниці.

Коментарі