Мешканець Харківської області разом із окупантами обкрадав односельців

До працівників Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області надійшла оперативна інформація про можливу причетність до протиправної діяльності 39-річного мешканця міста Вовчанська. Під час відпрацювання отриманих данихправоохоронці здійснили обшуки за місцем мешкання підозрілої особи.

Мешканець Ізюма викрав мікроавтобус, поки його власник виїхав з міста

Як повідомили у відділі комунікаціх поліції регіону, виявилося, що чоловік є громадянином РФ. В його домоволодінні оперативники виявили бойову гранату, близько сотні сім-карт операторів мобільного зв‘язку, 2 ноутбуки, незаповнені бланки державних актів власності на землю, ящик з мобільними телефонами та акумуляторами до них, а також будівельні інструменти, телевізор та інші побутові предмети. Усі ці речі були викрадені з будинків місцевих мешканців. Злочини проти односельців зловмисник скоював спільно з російськими військовими під час окупації Вовчанська.

Речові докази вилучили. Слідчі кваліфікували дії правопорушника за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі. Поліцейські також перевіряють його причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі