“Металіст” покликав футболістів “Шахтаря” грати євроматчі в Харкові

У клубі назвали харківську арену фартовим стадіоном для “гірників”. Запрошення опублікували 27 серпня на офіційному сайті ФК “Металіст”.

Харків’яни привітали “кротів” з виходом у груповий етап Ліги чемпіонів і запросили провести матчі в Харкові.

“Це прекрасна новина для всієї української футбольної громадськості, і нам дуже приємно, що доленосний матч з “Монако” відбувся на стадіоні “Металіст” за підтримки харківських уболівальників. Тому ми від імені нашого клубу й всіх харків’ян запрошуємо “Шахтар” зіграти на нашому стадіоні всі свої наступні єврокубкові матчі. “Металіст” – фартовий стадіон! Повні трибуни завжди сприяють спортивним успіхам і додають натхнення гравцям! А харківські фанати вміють підтримати команду, в яку вірять!”, – сказано у зверненні.

У Харкові фанат “Динамо” зробив інвалідом вболівальника “Шахтаря”: суд виніс вирок

Нагадаємо, 26 серпня в Стамбулі пройшло жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів 2021-2022. За підсумками жеребкування 32 команди, включаючи українські “Динамо” і “Шахтар”, розбили на вісім груп. “Гірники” ввійшли в групу D, в якій опинилися також “Інтер” (Італія), “Реал” (Іспанія) і “Шериф” (Молдова). ФК “Динамо” в групі E отримало в суперники “Баварію” (Німеччина), “Барселону” (Іспанія) і “Бенфіку” (Португалія).

Коментарі