Мили машини на парковках: у Харкові поліція знайшла двох підлітків з Херсонської області

У Харкові правоохоронці розшукали двох неповнолітніх, які втекли з дому в Херсонській області. Їм вдавалося переховуватися з 7 листопада. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

Харківські поліцейські розшукали двох зниклих дітей

Як з’ясували оперативники, хлопці 13 і 15 років могли поїхати в Харківську область. До їх розшуку залучили територіальні підрозділи поліції в нашому регіоні. І незабаром підлітків знайшли на паркуванні торгового центру на вулиці Академіка Павлова.

Втікачі розповіли, що приїхали з Херсона 8 листопада. Тут вони заробляли миттям машин на стоянці, а ночували в під’їздах і на автовокзалі. Після звернення підлітків передали співробітникам карного розшуку з Херсонської області.

Під Харковом підлітки обікрали багатоповерхівку, щоб купити мопед

Нагадаємо, раніше харківські правоохоронці знайшли трьох юних тіктокерш, які зламали дорожній знак. У Чугуївському районі три неповнолітні мешканки селища Новопокровка зняли знак “поступитися дорогою” і записали це на відео для TikTok. Потім дівчата знак викинули. Як повідомили у Чугуївському відділі поліції, дільничні офіцери та працівники селищної ради встановили особи підлітків.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі