Міноборони РФ відмовляється вивозити трупи “вагнерівців” з України – ЗМІ

Конфлікт між російським Міністерством оборони та терористичним угрупуванням “ПВК Вагнера”, яке працює в інтересах “кухаря Путіна” Євгена Пригожина, призвів до того, що російські військові чиновники відмовляються допомагати “Вагнеру” у вивезенні численних трупів бойовиків “ПВК”.

“Мобіки ненавидять вагнерівців”: перехоплення

Як повідомляє російське видання “Верстка” з посиланням на власні джерела в “ритуальній сфері” Росії, господар терористів “Вагнера” Євген Пригожин має сильний конфлікт з Міністерством оборони РФ. Тому тепер “вагнерівцям” доводиться вивозити ліквідованих бойовиків машинами далекобійників (фурами) і технікою, яка оснащена хоч якимись холодильниками.

Трупи, судячи з усього, вивозять навалом.

США визнали ПВК “Вагнер” транснаціональною злочинною організацією

“З Міноборони вони не дружать, ті їм, ПВКшникам, з трунами не допомагають. Вони офіційно військовими не вважаються, тому вони не можуть користуватися міністерською інфраструктурою, так що їм доводиться самим носитися з трупами по ринку”. — розповіло виданню його джерело.

При цьому вважається, що з 40 тисяч бойовиків “Вагнера”, левова частка з яких — завербовані з в’язниць колишні зеки, залишилося не більше 10 тисяч. Решта ліквідовані ЗСУ, поранені, потрапили в полон або дезертирували.

Коментарі