Мстив за збиту дочку і підпалив під’їзд будинку: суд оштрафував батька

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок у справі про пожежу в житловому будинку. Фігурант не визнав своєї провини та відмовився від давання свідчень. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові водій фургона збив дитину та втік з місця ДТП – очевидці

За даними слідства, інцидент стався 2 березня 2020 року. Зловмисник вилив горючу рідину біля дверей однієї з квартир та підпалив її. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. Чоловіка знайшли та звинуватили його в хуліганстві.

Однак в ході розгляду з’ясувалися важливі деталі справи. Як розповіли свідки, у 2019 році один з місцевих мешканців збив малолітню дочку фігуранта. Дівчинка отримала легкі тілесні ушкодження, а співробітника Держпродспоживслужби не притягнули до відповідальності. Тоді батько дитини почав погрожувати водієві телефоном. Після того, що сталося чоловіка впізнали сусіди.

Смертельна ДТП за участю вантажівки: харківський суд амністував винуватця

Сам фігурант відмовився давати свідчення і своєї провини не визнав. За хуліганство чоловіка засудили до штрафу у 20400 гривень. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі