На честь загиблого бійця АТО перейменували вулицю

З ініціативи харківського активіста в місті Хуст Закарпатської області вулицю Терешкову перейменували на вулицю Мирослава Мисли. Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив голова організації “Світанок” Вадим Поздняков.

Попри заборону. У Харкові пройшов марш націоналістів

Відповідну пропозицію харків’янина підтримав заступник голови Хустської міської ради Василь Калин.

241525480_10220333162731463_4746826668875563459_n_1.jpg

Фото: Вадим Поздняков/Facebook

“Сподіваюся, що вулиці у честь Мирослава Мисли також з’являться в Харкові, Чугуєві, Приборжавському та Волоховому Яру”, – написав Вадим Поздняков.

Мирослав Мисла родом із Закарпаття. У 2013 році закінчив історичний факультет Харківського національного університету імені Каразіна. Мисла був активним учасником Революції Гідності та пішов на фронт добровольцем з перших днів війни на Донбасі. 24-річний хлопець загинув у зоні АТО 2 жовтня 2016 року. Військовослужбовець незаконно отримав осколкове поранення в спину, довезти його до лікарні не встигли.

Нагадаємо, раніше в Холодногірському районі Харкова на вимогу активістів “декоммунізували” райвідділ поліції. До 2019 року на віконних ґратах будівлі були розміщені зірки та герб СРСР. 15 березня активісти звернулися на урядову гарячу лінію з вимогою прибрати символи, які потрапляють під дію закону “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) режиму і заборону пропаганди їх символіки”. Через два тижні правоохоронці направили голові організації “Світанок” Вадиму Позднякову відповідь, згідно з яким всі необхідні роботи були проведені.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі