На Дніпропетровщині під російський обстріл потрапила сімейна пара: жінка загинула (Фото)

Про це 23 серпня повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Російські окупанти протягом ночі чотири рази обстріляли Дніпропетровську область. Під удар потрапили Криворізький та Нікопольський райони.

“По Криворізькому – вдарили “Ураганами”. У Зеленодольській громаді росіяни вбили 45-річну жінку. Її чоловік поранений. Він перебуває у лікарні. Будинок сім’ї зруйнований. Тричі за ніч ворог накрив вогнем Нікопольський район. По Марганецькій громаді двічі стріляла російська важка артилерія. Туди прилетіло 13 снарядів. У Марганці постраждали дві жінки – 61 та 63 років. Одну з них госпіталізовано. Її стан медики оцінюють як середній. У місті пошкоджено шість будинків, газопровід та водопровід. По Червоногригорівській громаді теж била ворожа артилерія. Понівечені з десяток будинків та лінія електропередач. Без світла – до 1000 чоловік. Загиблих та поранених немає”, – йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі