На Донеччині ексгумували тіла п’ятьох дітей, яких вбили рашисти (Фото)

У Лимані Донецької області співробітники поліції ексгумували тіла п’ятьох дітей, убитих російськими військовими. Про це 18 жовтня повідомили у прес-службі ГУ НПУ.

Чотирьох — слідчі виявили у масовому похованні на цвинтарі. Ще одного хлопчика мати поховала у своєму дворі. Попередньо встановлено, що вони загинули внаслідок осколкових поранень, отриманих під час російських обстрілів.

“Поліцейські ексгумували зі стихійних могил дівчаток 2021, 2019 та 2008 років народження, та хлопчиків, народжених у 2011 та 2012 роках. Двоє молодших дівчат є сестрами. Після судово-медичної експертизи дітей перепоховають”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі дії в Лимані на місці найбільшого масового поховання в деокупованій частині Донбасу тривають два тижні. Слідчо-оперативні групи працюють безперервно, розшукують та опитують рідних, встановлюють історію всіх загиблих. Станом на ранок 18 жовтня у Краматорському районі ексгумовано 35 військовослужбовців ЗСУ та 131 цивільного жителя. Серед цивільних – 67 чоловіків, 56 жінок, п’ять дітей, стать шістьох осіб встановити не вдалося.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі