На дорозі Богодухів – Валки – Нова Водолага завершили ремонтувати ділянку

Ремонт автомобільної дороги О-210412 проходив у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Загальна протяжність дороги становить 19,3 кілометра. Цього року завершили ремонт на ділянці завдовжки 1,7 кілометра від ділянки ремонту минулого року до Богодухова.

Зокрема, на дорозі Богодухів – Валки – Нова Водолага відновили основу покриття з додаванням цементу, уклали два шари асфальтобетонної суміші, замінили дорожні знаки та бар’єрну огорожу, нанесли нову дорожню розмітку та зміцнили узбіччя.

За словами директора ДП “Дороги Харківщини” Ігоря Турченка, цією дорогою щодня користуються понад 10 тисяч людей.

“На сьогодні капітальний ремонт провели майже на дев’яти кілометрах цієї дороги. Цим маршрутом розташовується опорна школа, тобто дорога дійсно навантажена і мешканці міста та області щодня нею користуються”, – наголосив Ігор Турченко.

Він зазначив, що ця дорога має важливе соціально-економічне значення, оскільки поєднує Богодухівський та Харківський райони та значну кількість населених пунктів із районним центром.

Також завдяки ремонтним роботам було з’єднано дві дороги державного значення: Т-21-06 Краснокутськ – Старий Мерчик та Р-46 Харків – Охтирка.

Коментарі