На крісло мера Харкова буде балотуватися одіозний екссуддя

“Партія Шарія” висунула кандидатом в мери на майбутніх виборах голову фракції в міськраді Володимира Плетньова. Про це повідомили в пресслужбі партії. Колишній суддя очолив фракцію ППШ в міськраді місяць тому після розколу всередині політсили.

У Харкові голова фракції “Партії Шарія” скоїв ДТП і втік з місця аварії

Довгий час Володимир Плетньов працював у Київському районному суді та неодноразово вів справи, пов’язані з харківською міськрадою. 15 років тому він судив чиновника Геннадія Бакаляра, якого спіймали на хабарі у 38,5 тисяч гривень, а тодішній голова облради Василь Салигін звинувачував Плетньова у винесенні незаконних рішень. Потім чоловік перейшов в апеляційний суд, однак і там його ім’я було пов’язане з гучними розглядами: зокрема, в серпні 2018 року він керував колегією, яка відпустила з-під варти винуватця смертельного ДТП Тиграна Енгибаряна.

Плетньов пішов у відставку в листопаді 2018 року, завів відеоблог на YouTube, став адвокатом. Відомий депутат від “Партії Шарія” і підтримкою українофобських заяв нардепа Михайла Добкіна: у січня 2018 він відзначився коментарем під його постом, де назвав “брудом” та “сміттям” полковника УНР і засновника ОУН Євгена Коновальця, на честь якого була названа вулиця в Києві.

У Харкові офіційно стартувала передвиборча кампанія

Відзначимо, що боротьбу за крісло мера вже почали і. о. міського голови Ігор Терехов і екснардеп Михайло Добкін. Про участь в кампанії заявив представник харківського “Нацкорпусу” Костянтин Немічев. Від “Європейської солідарності” у виборах бере участь Олександр Скорик, а партія “Слуга народу” свого кандидата не висуватиме. Також про свій намір взяти участь у мерських перегонах заявили депутати міськради Аліна Мустафаєва, Анатолій Родзинський і колишній депутат міськради Дмитро Маринин. Вибори призначені на 31 жовтня.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі