На найвищому флагштоку в Україні зник прапор: харківські комунальники назвали причину

21 жовтня очевидці опублікували в соціальній мережі фото, на якому зображений найвищий флагшток у країні без прапора. У коментарях під постом харків’яни стали гадати про долю державного символу.

Користувачі соціальної мережі припустили, що прапор міг зірвати вітер або його зняли, “щоб випрати”.

photo_2021-10-21_11-35-40.jpg

 

Над Харковом пролетів дрон з прапором ЛГБТ (Відео)

Через кілька годин на сторінці спеціалізованого комунального підприємства “Харківзеленбуд” з’явилося повідомлення з поясненням причини відсутності прапора на флагштоку.

“Сьогодні фахівці СКП “Харківзеленбуд” провели плановий огляд найвищого флагштока в Україні та заміну прапора. Відзначимо, що при сильному поривчастому вітру прапор опускають. Це вимушений, але необхідний захід безпеки. Сьогодні в Харкові, за даними регіонального центру гідрометеорології, спостерігається південно-західний вітер 7-12 м/с, з поривами 15-20 м/с.”, – говориться в повідомленні.

 

 

 

Квіти, балкони і дефіцитний алюміній: ТОП-7 станцій харківської підземки, на яких заощадили

Нагадаємо, 101-метровий флагшток на перетині Соборного спуску та вулиці Полтавський шлях встановили в рамках підготовки до 30-річчя Незалежності України. Проєкт обійшовся міському бюджету у 24,5 мільйона гривень. Це буде найвища конструкція подібного типу в Україні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі