На Олексіївці без опалення залишаться мешканці 151 будинку

У Шевченківському районі Харкова планується масштабне відключення опалення та гарячої води. Роботи планують закінчити до 23:00 14 січня. Про це повідомили на сторінці “Харківських теплових мереж” у Facebook.

У Харкові понад 70 будинків залишилися без опалення

Відключення торкнеться 151 житловий будинок, дев’ять дитячих садків, сім шкіл та три лікарні. Ділянка, де жителям доведеться померзнути, обмежений проспектами перемоги та Людвіка Свободи, вулицями Ахсарова та Архітекторів. Крім того, в більшій частині об’єктів не буде гарячої води. Її відключать у 145 житлових будинках, восьми дитячих садках, семи школах, а також трьох лікарнях.

У Харкові на добу без опалення залишаться десять шкіл і 363 житлових будинки

Нагадаємо, раніше в Харкові перекрили рух на вулиці Донець-Захаржевського та біля перехрестя Пушкінської з Театральною площею. Обмеження набули чинності 24 грудня та діятимуть до 31 березня. Протягом цього часу компанія “Тея” будуватиме каналізаційну мережу до багатофункціонального комплексу. Об’їхати закриту ділянку можна по вільній від робіт смузі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі