На трасі Київ – Харків спалахнула фура

У Богодухівському районі Харківської області рятувальники гасять пожежу у вантажному автомобілі із причепом. Загальна площа займання становила 40 квадратних метрів. Про це повідомили у пресслужбі обласного управління ДСНС.

Інформація про НС на трасі Київ – Харків – Должанський надійшла рятувальникам о 15:58, на місце події виїжджали екіпажі з Коломака та сусідньої Полтавської області. На момент прибуття пожежників, полум’я встигло повністю охопити причіп вантажівки Volvo. О 16:38 бійці ДСНС зуміли локалізувати спалах і зараз продовжують гасити фуру. Внаслідок того, що трапилося, ніхто не постраждав.

261021-35.jpeg

Фото:  ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше у Харківській області на трасі перекинулася фура з пивом. Аварія сталася на трасі Харків-Ізюм біля повороту на Малинівку. Першими про подію повідомили очевидці, виклавши у соцмережі відповідне відео. На опублікованих кадрах видно автомобіль, що перекинувся, і кеги з пивом, що випали на дорогу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі