Надіслав поштою півтори тонни макової соломки замість корму для тварин: поліція затримала трьох харків’ян (Фото)

Правоохоронці викрили трьох мешканців Харкова, підозрюваних у зберіганні наркотичних речовин у особливо великих розмірах. Про це 6 жовтня повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 38-річний фігурант із Запоріжжя відправив собі до Харкова посилку, в якій був нібито комбікорм для тварин.

4 жовтня чоловік із двома спільниками приїхав до поштового відділення, щоб забрати посилку. “Комбікорм”, розфасований у 60 полімерних мішків, чоловіки почали складати до мікроавтобуса, але завантажити товар фігурантам завадили правоохоронці. Затримавши спільників, правоохоронці з’ясували, що у мішках знаходиться 1,5 тонни макової соломки.

Під час слідства поліцейські також виявили на території Харкова підпільний цех, де наркотичну речовину фасували для продажу. Силовики вилучили 200 кілограмів сировини та спеціальне обладнання.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловікам повідомили про підозру за статтею 307 (незаконне придбання, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту) КК України. Вирішується питання про обрання фігурантам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі