Намагалися заволодіти квартирою ветерана СБУ: спецназ затримав підозрюваних

До групи входили двоє громадян однієї із закавказьких країн та українка. Про це повідомили в УСБУ у Харківській області.

“Спочатку зловмисники через свої зв’язки у кримінальному середовищі виготовили підроблені нотаріальні довіреності. Потім на основі цих “документів” зареєстрували своє право власності на чужу квартиру в центрі Харкова. Надалі шахраї передали цю нерухомість у заставу, нібито вони її власники”, – йдеться у повідомленні. повідомленні.

Банда, яка “підкладала” підлітка під чоловіків, постане перед судом

Проте підозрюваним не пощастило: реальним власником житла виявився полковник СБУ у запасі, ветеран підрозділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Співробітники СБУ спільно з бійцями КОРД затримали фігурантів у районі ринку “Барабашово”. Кримінальне провадження відкрито за статтею 190 КК України (“шахрайство”).

Нагадаємо, раніше працівники СБУ та Національної поліції викрили під Харковом канал контрабанди зброї із зони АТО. 26-річного організатора незаконного “бізнесу” затримали “на гарячому” – під час спроби збуту кількох тисяч набоїв для автомата Калашнікова та гранати РГД. Як з’ясувалося, до банди входили ще двоє людей, усі – жителі Ізюмського району.

 

Коментарі