Наступного року у Харкові планують повністю відремонтувати дві лікарні

Про це під час робочої поїздки до Харківської області повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Він наголосив, що наступного року масштаби програми президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” збільшаться. Зокрема, передбачено фінансування для проведення реконструкції об’єктів охорони здоров’я.

“Насамперед – обласні лікарні: обласна доросла лікарня, обласна дитяча лікарня. Ми вважаємо, що ці об’єкти в кожній області мають стати такими медичними магнітами – люди розумітимуть, що сюди з будь-якого приводу можна звернутися. Це буде таке велике медичне містечко. Ми не просто робитимемо ремонт в одному корпусі. Це повна реконструкція всіх обласних лікарень у всіх обласних центрах – і в Харкові також”, – повідомив Тимошенко.

Рік “Великого будівництва”: на Харківщині відновили 250 км доріг та сім об’єктів

Він також зазначив, що наступного року передбачено реалізацію великої кількості проектів за програмою “Здорова Україна”. Продовжиться реконструкція дитячих садків та шкіл. Крім того, продовжиться реалізація програми “Велика Реставрація”.

Плани на наступний рік щодо “Великого будівництва” у кожному з регіонів України планують презентувати окремо.

Коментарі