“Найбільш завзятих наздоженемо”: юрист відповів тим, хто загрожує адвокату у справі про смертельну ДТП на Гагаріна

Член Ради адвокатів у Харківській області Дмитро Кузьмін погрожував тим, хто намагається тиснути на його колегу Інну Данилову. Юристка зараз представляє інтереси підозрюваного у смертельній ДТП на проспекті Гагаріна. Про це чоловік написав на своїй сторінці у Facebook.

Батько підозрюваного у смертельній ДТП заявив про вимагання $60 тисяч

За словами Кузьміна, на адресу захисниці почали надходити погрози та образи. Його позицію репостами та коментарями підтримали інші юристи.

“Переконано прошу “активістів” та інших “диванних фахівців” утриматися від ототожнення адвоката та клієнта, припинити негативні висловлювання щодо адвоката! Інакше ми найзавзятіших наздоженемо так, що потім ваших адвокатів ототожнюватимуть з вами”, – заявив Дмитро Кузьмін.

ДТП у Харкові: захист просить відпустити водія під домашній арешт, сам підліток розкаявся

Нагадаємо, раніше у Харківській області погрожували адвокату та правозахиснику Роману Ліхачову. У серпні 2019 року він виявив всаджену в дерев’яну накладку сокиру та жалобний вінок з написом “Ромочка, не припиниш займатися х**нею, наступний буде у тебе в голові”. На вулиці біля офісу зловмисники залишили труну з дерев’яним хрестом, на якій було ПІБ правозахисника та день його народження, але без дати смерті.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі