Новий губернатор Харківської області провів першу робочу зустріч (Фото)

Олег Синегубов 29 грудня провів апаратну нараду з керівниками департаментів Харківської ОДА, а також главами регіональних відомств. Про це новопризначений чиновник сьогодні повідомив у своєму Особистому Telegram-каналі.

Головою Харківської облдержадміністрації став професор з мільйонами готівки: що відомо про Олега Синьогубова

“Я налаштований на стабільну та ефективну роботу в ОДА. Час нестабільності та чвар навколо обласної адміністрації підійшов до кінця. Ми повинні домогтися результатів, продемонструвати людям, що влада працює для них! Цього чекають від нас і Президент, і Кабінет Міністрів”, — написав Олег Синьогубов.

photo_2021-12-29_12-50-05.jpg

 

Сім’я нового губернатора Харківської області активно скуповує нерухомість — ХАЦ

Нагадаємо, 25 грудня Володимир Зеленський підписав указ про призначення голови Харківської ОДА та особисто вручив Олегу Синьогубову службове посвідчення. З офіційної біографії відомо, що Олег Синьогубов народився в Харкові, йому 38 років. Раніше він працював в органах внутрішніх справ та в ХНУВС. Останні два роки керував Полтавською облдержадміністрацією.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі