Обстріли РФ на Харківщині: горіли будинки, комунальне підприємство, загинув чоловік (Фото)

Протягом доби на Харківщині зафіксовано 5 пожеж від ворожих обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС у Харківській області.

Учора близько 12:30 російські війська здійснили черговий обстріл по приватному сектору Вовчанська. Внаслідок влучання снарядів загорівся житловий будинок, вогонь охопив площу 100 кв.м. На місці події працювали рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини та пожежна команда із селища Вільча, котрі протягом 3-х годин загасили вогонь. Завдяки їхнім зусиллям вдалось врятувати сусідній будинок. На щастя, обійшлось без постраждалих.

Обстріл Херсона: чоловік згорів у авто, ще близько 10 машин пошкоджено

Вдень ворог вчергове завдав ворожих обстрілів по населеним пунктам Куп’янського району, в результаті чого сталося 2 пожежі. Одна пожежа сталася за межами села Мала Шапківка Кіндрашівської громади. На відкритій території горіла трава на площі 4 га. Вогнеборці загасили пожежу та запобігли розповсюдженню полум’я на приватний сектор.

Інша пожежа сталася у селі Кучерівка Петропавлівської громади. На території приватного сектору горів житловий будинок на площі 100 кв. м. Постраждалих немає.

Близько 16:00 ворог знову завдав масованих обстрілів по Вовчанську, внаслідок чого сталася пожежа на території місцевого комунального підприємства. Горіла одноповерхова господарча будівля та 3 одиниці техніки на загальній площі близько 300 кв. м. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Близько 20:00 під обстрілом вчергове опинилася Петропавлівська громада. І знову окупанти намагались знищити приватний будинок — влучили снарядом прямо в нього. Зайнялась пожежа на площі 200 кв. м. Вогонь загасили о 21:00. Цей обстріл забрав життя цивільного чоловіка та завдав поранень жінці.

Ввечері ворог вчергове атакував територію Ізюмського району. В результаті пошкоджень зазнала будівля пожежної частини. Рятувальники не постраждали.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі