Одинадцять протоколів та п’яна їзда без прав: у харків’янина вилучили автомобіль

У водія з Харкова, який систематично порушував правила дорожнього руху, кілька разів їздив за кермом п’яним та накопичив борги по штрафах, витягли кабріолет Audi. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник начальника Східного міжрегіонального управління Мін’юсту Сергій Розумний.

У Харкові вилучили автомобіль Mazda у любителя “поганяти” по місту

“Одинадцять протоколів за порушення ПДР та три рішення суду за керування транспортним засобом у нетверезому стані! Загальна сума заборгованості перед бюджетом близько 100 000 грн, і це не заважає “королю автостради” безкарно та без прав ганяти вулицями Харкова”, — написав Сергій Розумний.

Автомобіль вилучили виконавці Київського відділу державної виконавчої служби у Харкові. Кабріолет на спецмайданчик відвіз евакуатор.

 

 

 

Ганяв по місту 150 км / год на машині бабусі: у Харкові вилучили ще одне авто

Нагадаємо, з ініціативи Міністерства юстиції у харківських водіїв, які систематично порушують правила дорожнього руху і місяцями ігнорують штрафи, з листопада 2021 року почали забирати машини. Першою на спецмайданчик відправили легковик громадянина Нігерії, який їздив п’яним за кермом. Також за чоловіком числилось 80 тисяч гривень боргу. Пізніше на дорозі зупинили Range Rover, водій якого їздив вулицями міста зі швидкістю 180 км/год.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі