Окупанти обстріляли Харків та область: є загиблі

Про це 12 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Близько опівночі російські окупанти завдали кілька ракетних ударів по території Харкова. Попередньо, обстріл вели із ЗРК С-300. Внаслідок удару частково зруйновано п’ятиповерховий будинок у Новобаварському районі місті, загинула одна людина, двоє — отримали поранення. Інформація уточнюється.

Близько 20:00 противник завдав ракетного удару по Холодногірському району. Через обстріл пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. На місці удару загинули двоє працівників. Служба порятунку протягом усієї ночі боролася з вогнем.

Крім цього, через російський обстріл загинули двоє співробітників критичної інфраструктури в Чугуївському районі.

“Внаслідок російських ракетних ударів у Харкові та на великій частині Харківської області зникло електропостачання. Також без електрики не працювали насоси, що подають людям у будинки воду. По області електро- та водопостачання відновлено на 80%. Роботи продовжуються. Дякуємо нашим енергетикам та рятувальникам за оперативну та самовіддану роботу! Наші військові продовжують операцію зі звільнення Харківщини від російських окупантів. Ворог спішно кидає свої позиції та тікає вглиб раніше окупованих територій, або одразу на територію росії. Вчора росіяни залишили Великий Бурлук та Дворічну Куп’янського району. На окремих ділянках фронту наші захисники вийшли до державного кордону росії. Дякую нашим захисникам. Слава ЗСУ!”, – йдеться у повідомленні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі