Окупанти обстріляли ракетами три райони Харкова: зруйновано об’єкти критичної інфраструктури

Про це 7 серпня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Окупанти близько 04.40 обстріляли Немишлянський, Індустріальний та Новобаварський райони Харкова. Ракети були запущені з російського Бєлгорода, імовірно — тип ЗРК С-300. В Індустріальному та Немишлянському районах внаслідок влучення ракет є руйнація цивільної промислової та критичної інфраструктури. На щастя без втрат. У Новобаварському районі ракета “влучила” в землю біля одного з парків, без руйнувань та постраждалих”, – йдеться у повідомленні.

Військові РФ також завдали ударів по Богодухівському, Ізюмському, Чугуївському, Харківському районам області.

“Протягом доби ворожий вогонь в області знищив 25 гектарів урожаю. У Богодухівському районі вдень окупанти двічі завдавали ударів по сільськогосподарським підприємствам. Масштабні пожежі на полях із пшеницею гасили рятувальники. Нагадаю, що від рук окупантів постраждали вже понад 100 сільгосппідприємств, знищено – понад 220 гектарів пшениці. У Чугуївському районі окупанти також обстрілювали населені пункти, горіли господарські будівлі. В Ізюмському районі внаслідок удару росіян горів приватний будинок із прибудовою, є потрапляння по відкритими територіями”, — повідомив Олег Синегубов.

За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізували двох людей — 16-річного хлопця та 83-річного чоловіка. Обидва — отримали поранення внаслідок ворожого мінування у Чугуївському районі. Підліток підняв із землі боєприпас, який здетонував у руках. Другий постраждалий – чоловік – наступив на міну і отримав поранення. Наразі пенсіонер перебуває у тяжкому стані.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі