Окупанти обстріляли житлові будинки та медустанову на Харківщині: є загиблий та поранені

Про це 19 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Сьогодні вранці ворог обстріляв село Мосьпанове. Внаслідок удару двоє людей отримали поранення, їх госпіталізували. Також внаслідок ранкового ворожого удару постраждала мешканка села Циркуни. Окрім цього, о 03:00 росіяни обстріляли село Коробочкіне, а після 04:00 — село Клугино-Башкирівка Чугуївського району. Пошкоджено приватні будинки, сталися пожежі”, – розповів голова ХОВА.

Також Олег Синегубов повідомив, що у Харківському районі внаслідок обстрілу сталася сильна пожежа у медичному закладі. Через постійні масовані удари пожежникам довелося двічі їхати з місця НП, загасити спалах вдалося лише з третьої спроби.

“Усього протягом доби з пораненнями госпіталізували п’ятьох мирних жителів області. На жаль, 75-річний чоловік через отримані травми внаслідок обстрілу в Харківському районі загинув”, — повідомив голова ХОВА.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі