Окупанти завдали ракетного удару по Харкову

Про це 15 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Вночі російські окупанти завдали ракетного удару по Харкову. Близько півночі ворожий боєприпас вдарив по території лісосмуги у Київському районі міста. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає.

Протягом доби рашисти обстрілювали населені пункти Харківської області вздовж лінії зіткнення. Внаслідок ворожого обстрілу міста Вовчанськ пошкоджено п’ять будинків. На щастя, ніхто не постраждав.

“За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби у Куп’янському районі на міні підірвався та отримав поранення 54-річний чоловік. Ще раз наголошую, повертатися на деокуповані території до повного їхнього розмінування може бути дуже небезпечно”, — йдеться у повідомленні.

Уздовж лінії зіткнення ворог обстрілює позиції наших військових та здійснює перегрупування своїх підрозділів. Наші захисники продовжують знищувати окупантів, завдаючи їм великих втрат у живій силі та техніці.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі