Організовував свята для рашистів: керівнику палацу культури в Ізюмі повідомили про підозру (Фото)

Керівник-художник міського палацу культури в Ізюмі добровільно погодився співпрацювати з російськими окупантами та обійняв посаду “начальника відділу культури, молоді та спорту Ізюмського району Харківської області”. Про це 3 листопада повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Помічник рашистів організовував у окупованому Ізюмі урочисті заходи. Для святкування дня російського триколору чоловік звернувся до так званого “начальника управління культури ВДА Харківської області”, замовив прапори, фарби та кульки кольору російського прапора, а також білі футболки із зображенням прапора рф. Також на честь “свята” чоловік організував велопробіг.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Фігуранту повідомили про підозру за статтею 111-1 (“колабораційна діяльність”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі