Оркестр і поліцейські машини: в Харкові привітали юних пацієнтів дитячої лікарні

У Харківській обласній дитячій клінічній лікарні відбувся благодійний концерт за участю симфонічного оркестру. Після нього Артур Товмасян вручив медикам грамоти від обласної ради.

“З обласного бюджету виділили понад три мільйони гривень на будівництво амбулаторії”, – Товмасян

“Хочу з особливими словами звернутися до лікарів і всього медичного персоналу. Ви щодня працюєте для того, щоб повертати дітям здоров’я. Важко переоцінити важливість справи, якій ви себе присвятили. За це вам дякую особисто я, весь депутатський корпус обласної ради, а також тисячі й тисячі жителів Харківщини”, – заявив Артур Товмасян.

Музиканти харківської філармонії виступили на майданчику перед корпусом лікарні, де отримують допомогу маленькі пацієнти з онкозахворюваннями. Оркестранти виконали найвідоміші дитячі мелодії. Для хлопців також організували знайомство з поліцейської та пожежною технікою.

img_0827.jpg

Фото: oblrada.kharkov.ua

Зараз в реанімації обласної дитячої лікарні перебуває 17 маленьких пацієнтів, у паліативному відділенні – п’ятеро дітей з вродженою патологією центральної нервової системи. У 2020 році в стаціонарі надали допомогу більш ніж 21 тисячі дітей. Всього в лікарні працюють 140 медиків.

img_0777.jpg

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі