Парковка замість офісної будівлі на проспекті Науки: Харкову повернули земельну ділянку вартістю два мільйони гривень

Про це 7 вересня повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Господарський суд задовольнив позовну заяву прокуратури Харкова до підприємця про розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки вартістю понад два мільйони гривень.

За даними слідства, між Харківською міською радою та одним із підприємців у 2006 році було укладено договір оренди земельної ділянки, розташованої на проспекті Науки, для будівництва офісної будівлі. Проте орендар із 2006 року будівельних робіт так і не розпочав. Натомість земельну ділянку разом із фрагментом проїжджої частини обгородили металевим парканом та використовували як автостоянку. Також орендар порушив умови договору щодо своєчасної та повної сплати оренди. Зазначені порушення стали підставою для звернення до суду. Рішення суду поки що не набуло чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі