Педіатр з Харкова запропонував карати за обливання зеленкою

Відомий педіатр з Харкова Євген Комаровський запропонував ввести жорстке покарання за використання хімічних речовин проти людей. Як обґрунтування він навів приклади з нападами на активістку Катерину Гандзюк (пізніше померла в лікарні) та п’ятого президента України Петра Порошенка. Про це лікар заявив у своїй програмі на телеканалі “Україна 24”.

Зеленського в петиції просять призначити Комаровського міністром охорони здоров’я

“Будь-яка людина, що облила хімією обличчя іншої, повинен сісти на наступний день на три роки, якщо це закінчилося благополучно, як у випадку з Петром Олексійовичем. Якщо ти тільки забруднив одяг – все одно сядеш на три роки. Але якщо це призвело до розладів здоров’я, посидиш п’ять”, – заявив Комаровський.

За словами педіатра, немає ніякої принципової різниці між зеленкою та кислотою. При цьому розчин брильянтового зеленого не має ніякого лікувального ефекту й використовується як “зброя пролетаріату”.

 

 

Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко припустив, що в Україні можуть ввести примусову вакцинацію для окремих категорій громадян. Зараз розглядається питання про професії, які можуть підпасти під цю вимогу. Ляшко підкреслив, що примусова вакцинація окремих груп передбачена Законом України “Про захист населення від інфекційних хвороб”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі