Передала окупантам 250 тонн урожаю: депутату Харківської області повідомили про підозру (фото)

Депутат Шевченківської селищної ради Куп’янського району під час окупації активно допомагала російським військовим. Про це 5 жовтня повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Фігурантка, володіючи кількома сільськогосподарськими підприємствами, передала російським загарбникам складські приміщення фермерських господарств дял розміщення там представників збройних формувань РФ.

Крім цього, жінка-фермер наказала своїм працівникам зібрати пшеницю, горох, ячмінь та гірчицю для передачі представникам країни-агресора. Прокурори встановили, що в серпні депутат віддала рашистам 250 тонн соняшникового насіння, яке було вивезено до Білгородської області РФ.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 4 жовтня поліцейські затримали жінку. Правоохоронці вручили їй підозру за статтею 111-2 КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі