Передавали окупантам координати Himars: двом мешканцям Донецької області вручили підозри (Фото)

Про це 22 серпня повідомили у Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, двоє мешканців Донецької області надавали допомогу окупантам. Чоловіки збирали та передавали представникам так званого силового крила “ДНР” інформацію про дислокацію ЗСУ, розташування реактивних систем залпового вогню Himars та інших видів озброєння.

Крім цього, фігуранти повідомили представникам країни-агресора точні координати системи водопостачання у місті Селидове Донецької області, по яким військові РФ завдали ракетного удару. Внаслідок ворожих обстрілів зараз у населеному пункті немає водопостачання.

Правоохоронці затримали російських розвідників на Черкащині. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Двом чоловікам повідомили про підозру за статтею 111-1 (“колабораціонізм”) КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі