Перерізав шию і розпоров живіт товаришу: на Хмельниччині судитимуть чоловіка

На Хмельниччині за жорстоке вбивство судитимуть мешканця села Пирогівці. 35-річний чоловік розправився із 49-річним знайомим. Про це повідомили у прес-службі Хмельницької обласної прокуратури.

Вдарив рідну матір ножем 250 разів: на Дніпропетровщині чоловіка засудили за жорстоке вбивство

“У квітні потерпілий прийшов у двір знайомого, з яким вони разом випивали. Під час застілля між ними виникла суперечка. Обвинувачений бив потерпілого кулаками в обличчя, поки той не впав на землю”, – сказано в повідомленні.

Після цього чоловік взяв з машини ніж, знівечив обличчя товариша, перерізав шию і розпоров живіт. Від отриманих травм 49-річний чоловік помер на місці пригоди.

35-річного чоловіка звинувачують за ст. 115 (“навмисне вбивство”) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Російські обстріли Нікополя та району: силовики розслідують вбивство 11 мирних жителів

Раніше на Харківщині засудили жінку за вбивство співмешканця. Суд ухвалив вирок у справі про перевищення необхідної самооборони. Під час розгляду фігурантка повністю визнала провину. Вона розповіла, що конфлікт між ними почався ще в гостях, де інша жінка звинуватила її співмешканця у приставаннях. У таксі чоловік хапав її за горло і бив по обличчю, а вдома спробував задушити.

Коментарі