“Перевзулась” після деокупації: у Харківській області прихильниці “русского мира” повідомили про підозру (Фото)

Правоохоронці викрили 35-річну мешканку Харківської області, яка публічно підтримувала вторгнення російських військ до України. Про це 20 жовтня повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Мешканка смт Куп’янськ-Вузловий під час інтерв’ю російському телеканалу “Звезда” розповіла, що вона “підтримує російську армію і з її приходом почала почуватися у безпеці”. Жінка також розповіла російським журналістам, що ”її дитину задавили з цією українською мовою”. Однак після деокупації Куп’янського району шанувальниця “русского мира” у короткий термін “перевзулась” та дякувала за надану Україною гуманітарну допомогу.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Фігурантці повідомили про підозру за статтею 436-2 (“поширення матеріалів, які містять виправдання, визнання правомірної, заперечення збройної агресії РФ проти України, з використанням засобів масової інформації”) КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі