Під час обстрілу Миколаєва загинув український мільярдер

У ніч проти 31 липня російська армія завдала масованих обстрілів по Миколаєву. Під час ворожої атаки загинув власник найбільшої зерноторгової компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський.

Рашисти вночі обстріляли Миколаїв реактивними снарядами “Торнадо-С” (Фото)

Про тграгедію повідомили кілька народних депутатів, інформацію підтвердив і голова Миколаєвської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії “Нібулон” Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна. Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоцінений. Так багато зроблено – так багато можна було б зробити… З повагою та глибоким співчуттям. Спочивайте з миром”, – написав Кім у своєму Telegram-каналі.

На Миколаївщині збили російський дрон, який намагався атакувати РЛС

Довідка. Олексій Вадатурський народився 8 вересня 1947 року у селі Бенцарі Одеської області. Навчався в Одеському технологічному інституті ім. Ломоносова. У 1991 році став генеральним директором сільськогосподарського підприємства “Нібулон”. У червні 2020 року видання “Forbes Україна” оцінило статки Вадатурського в 450 мільйонів доларів.

Коментарі