Під час пожежі в харківській дев’ятиповерхівці врятували двох чоловіків

Пожежа сталася сьогодні рано вранці в Індустріальному районі міста, у квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Шаріковій, 4.. Про подію рятувальники дізналися о 04:32.

Під час пожежі в Харкові врятували 90-річну жінку

Як повідомили в облуправлінні ДСНС, на місце прибули два оперативних відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах і одне – на автодрабині. У квартирі горіли домашні речі та меблі, площа пожежі становила 10 квадратних метрів.

У задимленому приміщенні рятувальники виявили чоловіка. З гострим отруєнням чадним газом 54-річного потерпілого госпіталізували в токсикологічне відділення міської лікарні №2. Також пожежники врятували 67-річного жителя квартири зверху, який не міг самостійно пересуватися. Йому надали медичну допомогу на місці, від подальшої госпіталізації чоловік відмовився.

О 05:20 загоряння локалізували, о 06:18 – повністю ліквідували. Пожежа сталася через необережне поводження з вогнем.

У Харківській Юракадемії сталася пожежа — соцмережі

Нагадаємо, раніше в Харкові сталася пожежа на теплотрасі. На момент прибуття рятувальників горів утеплювач теплотраси та сміття навколо. Постраждав 56-річний безхатько, його з опіками госпіталізували до лікарні. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі