Під Харковом BMW вилетів у кювет: рятувальники вирізали тіло водія з салону машини (Фото)

Про це сьогодні повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області.

30 листопада близько 15:30 на трасі Харків-Сімферополь сталася ДТП. Водій BMW X5 не впорався з керуванням, його автомобіль вилетів у кювет і перекинувся. В результаті аварії 31-річний водій загинув на місці.

011221-1.jpeg

 

У Харкові в результаті ДТП постраждали водій та пасажирка

Рятувальники, що прибули на місце інциденту, за допомогою спецінструменту витягли тіло загиблого чоловіка з уламків машини. У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці ДТП пообіцяли надати пізніше.

У Харкові автобус задавив пенсіонерку

Нагадаємо, раніше на трасі Київ-Харків перекинувся пасажирський автобус. Аварія сталася 11 жовтня в Полтавській області. За даними правоохоронців, автобус Scania, яким керував 56-річний водій, їхав з Луганської області до Києва. Близько 6:40 ранку він з’їхав у кювет і перекинувся на бік. В результаті аварії водія і ще десятьох пасажирів з травмами госпіталізували. Пізніше з’ясувалося, що шофер помер у лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі