Під Харковом чоловік облаштував нарколабораторію в арендованому будинку (Фото)

У 2019 році 31-річний чоловік орендував будинок у селищі Солоницівка нібито для проживання, але наспрвді виготовляв там психотропну речовину PVP. Як повідмили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, для облаштування нарколабораторії ділок прибав все необхідне: каністри з рідинами, що містить у своєму складі соляну кислоту і етиловий ефір, ваги, харчові барвники, лійки, лабораторний штатив та інше.

Під час обшуку правоохоронці також виявили у чоловіка пістолет та 199 набоїв до нього, які обвинувачений нелегально придбав та зберігав в орендованому будинку.

Мешканець Харківщини продавав наркозалежним метадон, який отримував як замісну терапію

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. Ділок зазначив, що будинок він здав у суборенду чоловіку на імʼя «Максим» та все «обладнання» зʼявилось саме тоді, коли він заселився у будинок. 

У телефоні чоловіка було також листування про кристалізацію, синтез, співвідношення пропорцій речовин та як робити «закладки» за координатами тощо.

Під час проведення слідчих дій обвинувачений все детально та швидко показував правоохоронцям, проте у суді зазначив, що до нарколабораторії він не має жодного відношення. 

Вироком Дергачівського районного суду Харківської області чоловіку призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває строк на апеляційне оскарження вироку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі